Kontakta oss så hjälper vi dig med städning!

Kontakta oss så hjälper vi dig med städning!

Om du har några frågor eller om du vill få mer information om våra tjänster är du välkommen att kontakta våra skickliga medarbetare för konsultation.

RH Städ AB är ett städföretag i Falun som under lång tid utfört tjänster åt företag, fastighetsbolag och privatpersoner vilket har lett till att vi har väl inarbetade arbetsprocesser. När du vill få hjälp av vår städfirma i Falun tar vi först ett inledande möte för att sedan erbjuda dig ett skräddarsytt städprogram utifrån dina önskemål.


Vi finns alltid här för att hjälpa dig oavsett om det är större eller mindre ytor som behöver städas eller om du vill boka in boka ett kostnadsfritt möte för att ställa frågor om våra tjänster. Vi har alltid en rak kommunikation med våra kunder vilket gör att vi kan utföra våra tjänster mer effektivt.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig! 

Städfirma Falun är ett väletablerat städföretag med fina kundrecensioner i Dalarnas län

Vi är stolta och trygga städare som utför städuppdrag till bl.a Högskolan Dalarna, Polismyndigheten Dalarna, Borlänge och Falu kommun m.fl. 
M
Vi anlitar RH Städ för fönster-putsning och flyttstädning åt Tunabyggen. Jag och Ronny Hössung har fin kontakt och kommunicerar fint. Jag tycker att RH Städ alltid utför jobben bra, allt flyter på och jag hoppas på fortsatt samarbete.
MIKAEL JOHANSSON
D
Det fungerar bra, RH Städ kan alltid komma med kort varsel. Ronny Hössung är alltid anträffbar vilket är mycket viktigt i den här branschen, det är ett stort plus.
DANIEL KRISTOFFERSEN
E
Samarbetet med RH Städ fungerar hur bra som helst. Särskilt bra är att det alltid är lätt att komma i kontakt med ansvarig och att de kan lösa eventuella problem som dyker upp.
ELISABETH SVEDS