Välkommen att kontakta oss på Städfirma Falun

Välkommen att kontakta oss på Städfirma Falun

Vi är ett serviceinriktat städteam som tar ansvar och levererar fina slutresultat

Städfirma Falun har ett samarbete tillsammans med RH Städ som finns för både företag och privatpersoner i Dalarnas län. Genom vår kostnadsfria städanalys som utförs vid start av ditt nya städprojekt får vi som företag överblick på dina förväntningar. På det viset kan vi uppnå ett lyckat slutresultat med fina kundrecensioner.

Städfirma Falun är ett professionellt städbolag med 30 års erfarenhet av branschen

Våra städare är utbildade proffs inom servicetjänster och är mån om dig som kund. Är du behov av flyttstäd, hemstäd eller kontorsstäd? Skriv in till oss via kontaktformuläret så besvarar vår kunniga support dig inom kort.

Kontakta Städfirma Falun för en kostnadsfri städanalys

Välkommen till en trygg leverantör som har olika städtjänster för företag och privatpersoner i Falun med omnejd. Våra populäraste tjänster är flyttstäd, hemstäd och företagsstäd. Kom i kontakt med oss genom kontaktformuläret nedan.

Städfirma Falun är ett väletablerat städföretag med fina kundrecensioner i Dalarnas län

Vi är stolta och trygga städare som utför städuppdrag till bl.a Högskolan Dalarna, Polismyndigheten Dalarna, Borlänge och Falu kommun m.fl. 
M
Vi anlitar RH Städ för fönster-putsning och flyttstädning åt Tunabyggen. Jag och Ronny Hössung har fin kontakt och kommunicerar fint. Jag tycker att RH Städ alltid utför jobben bra, allt flyter på och jag hoppas på fortsatt samarbete.
MIKAEL JOHANSSON
D
Det fungerar bra, RH Städ kan alltid komma med kort varsel. Ronny Hössung är alltid anträffbar vilket är mycket viktigt i den här branschen, det är ett stort plus.
DANIEL KRISTOFFERSEN
E
Samarbetet med RH Städ fungerar hur bra som helst. Särskilt bra är att det alltid är lätt att komma i kontakt med ansvarig och att de kan lösa eventuella problem som dyker upp.
ELISABETH SVEDS