Slipp flyttstädning, låt vår städfirma i Falun göra det åt dig

Att flytta är en omfattande process som tar tid och energi. Efter att du lämnat din gamla bostad vill du säkert lägga fokus på att komma igång i din nya bostad. När du anlitar vår städfirma i Falun kan du vara säker på att få städningen godkänd.

Det finns många fördelar med att anlita en städfirma i Falun din flyttstädning. Bland annat kan du vara trygg med att arbetet utförs grundligt och med högsta kvalitet så att städningen blir godkänd. Det innebär även att du kan släppa allt kring din gamla bostad i samband med att du flyttat ut och istället använda din tid och energi till att komma igång i din nya bostad. Om du vill slippa flyttstäda i din gamla bostad kan du kontakta oss på RH Städ AB som är en professionell städfirma i Falun.

 

Låt vår städfirma i Falun ta hand om din flyttstädning

Om du vill få hjälp med din flyttstädning kan du vända dig till vår städfirma i Falun som tar hand om städningen korrekt och med ett resultat som garanterat blir godkänt. När du beställer tjänster som flyttstädning av oss kan vi oftast utföra arbetet mot ett fast pris, vilket innebär att du vet vad din städning kommer att kosta innan du beställer tjänsten. Priset baseras på hur stor din gamla bostad är och antal våtrumsutrymmen.

 

Så här går en flyttstädning till med vår städfirma i Falun

Efter att du har accepterat vår offert för din flyttstädning bestämmer vi ett datum då vi ska utföra städuppdraget. Innan vi kan påbörja städningen ska bostaden vara tömd på alla möbler. Du behöver också dra fram ugn och andra vitvaror från väggen så att vi kommer åt runt om för att städa. Vi har ett färdigt städprogram för flyttstädning som innebär att vi genomför en ordentlig städning av samtliga rum och inredningsdetaljer.

 

Om du även vill få hjälp med att städa garage, förråd och trädgård kan du beställa till dessa som extratjänster. Även för dessa utrymmen gäller att de ska vara tömda innan vi kan påbörja vårt arbete.

 

Använd RUT-avdraget för din flyttstädning

När du anlitar vårt städföretag i Falun för din flyttstädning eller hemstädning i Falun med omnejd kan du använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura.

 

Kontakta oss för din flyttstädning

När du vill få hjälp med flyttstädning eller har behov av andra tjänster som exempelvis storstädning, företagsstädning eller hemstädning i Falun kan du kontakta oss på RH Städ AB. Använd formuläret på vår sida för att komma i kontakt med oss för att diskutera hur vår städfirma i Falun kan hjälpa dig med dina städbehov. 

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!