Välkommen till oss på RH Städ AB

Välkommen till oss på RH Städ AB

Vi är ett städföretag i Falun som med hjälp av miljövänliga rengöringsprodukter och gedigen yrkeserfarenhet hjälper dig med din städning hemma eller på kontoret.

RH Städ AB är ett väletablerat städföretag i Falun med en driven ägare som varit verksam i branschen sedan 1989. Tack vare satsningar på den lokala marknaden utför vi idag tjänster åt både privatpersoner och företag men även åt stora fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Falun med omnejd.

 

Ett tryggt städbolag

Noggrannhet, kvalitet och pålitlighet är några av av de ledord vår städfirma i Falun arbetar efter. Det innebär bland annat att vi har utbildade och erfarna städare som utför sina uppdrag med högsta kvalitet. Tack vare vår erfarenhet inom branschen är vi också lösningsorienterade och kan därmed finna kreativa lösningar på våra kunders olika städbehov.

 

Miljövänlig städning

Oavsett om vi utför företagsstädning, trappstädning eller hemstädning i Falun använder vi endast miljövänliga produkter för minimal påverkan på miljön. Kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig med din städning.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig! 

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben