Vad ska jag tänka på vid första städtillfället med Städfirma Falun?

Att ta hjälp av en städfirma är ett utmärkt sätt för dig att få mer tid över till annat som du tycker är roligare än att städa ditt hem. Vår städfirma i Falun ser till att dina golv är skinande rena när du kommer hem från jobbet eller att allt är dammtorkat inför festligheterna i helgen. Innan vi kommer ut till dig finns det en del saker som kan vara bra att tänka på. Vi vill bland annat att du har förberett hemmet så bra som möjligt och att du befinner dig på plats.

  • Plocka undan lösa föremål för enklare städning
  • Se till att eventuella husdjur befinner sig på en trygg plats
  • Informera oss om känsliga ytor
  • Kan du inte vara hemma behöver du lämna över nycklar

En bra förberedelse ger en bättre städning

När du anlitar städning är det för att du ska slippa göra jobbet själv. Det förstår vi! Dock är det viktigt att du ser till att plocka undan så många lösa föremål som möjligt. Det gör helt enkelt städningen mycket mer noggrann och effektiv. Det kan till exempel handla om kläder som bör plockas upp från golvet eller leksaker som behöver hamna i sina lådor. Ju fler fria ytor, desto lättare kommer vår kunniga och professionella personal åt. Det är även bra att vara hemma vid första städtillfället så att du kan träffa oss personligen.

Vid första mötet med Städfirma Falun går vi tillsammans igenom de städinstruktioner som finns och vi är alltid lyhörda för dina önskemål och idéer

Vår personal jobbar hårt för att se till att så många av dina önskemål kan uppfyllas. Ett personligt möte är viktigt för att vi ska kunna skriva på en nyckelkvittens om du planerar att inte vara hemma vid dina kommande städtillfällen. Här får du träffa den person som kommer att arbeta ute hos dig, men får även kontakt med en arbetsledare. Med oss blir städningen ett minne blott, men hemmet alltid rent!

Städfirma Falun är lyhörda för känsliga material och ytor

Vårt mål är att förse alla våra kunder med professionell städning i Falun. När du anlitar vår städfirma i Falun är det därför mycket viktigt att du informerar oss om ditt hem och om det finns några känsliga ytor att ta hänsyn till. Ett exempel på en känslig yta kan vara ett stengolv som är poröst och som inte tål rengöringsmedel, men det kan också handla om ett antikt bord som du har fått ärva och är mycket rädd om. Vi lyssnar på dina önskemål och har stor erfarenhet och kompetens av de mest känsliga material.

Är det någon yta som du vet med dig inte bör rengöras behöver du meddela detta vid första städtillfället

Här är det också viktigt att du ser till att allt städmaterial finns på plats. Våra medarbetare arbetar snabbt och effektivt, men behöver naturligtvis bra material för att städningen ska bli ordentligt utförd. Du kan med fördel kontakta oss för ett personligt hembesök innan vi bokar in en återkommande städning för din bostad. Du når oss via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi återkopplar så fort vi har möjlighet!

Alltid städning med ett gott resultat

När du vänder dig till vår städfirma i Falun ska du känna dig trygg och säker med vår personal, men du ska naturligtvis också få vad du betalar för. Vår personal har därför kompetens, erfarenhet och en grundlig utbildning bakom sig. Det är viktigt för oss att du är nöjd med städningen när vi går från platsen och att du känner att du får den hjälp som du behöver. Kontakta oss gärna för ett hembesök. På så sätt är det lättare för oss att se vad det är du vill ha hjälp med och hur just din bostad ser ut.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!