Låt våra städare ta hand om ditt hem i Falun

Att anlita städare i Falun för din hemstädning är befriande och gör att du får tid över till annat. Våra städare i Falun är specialister på hemstädning och utför arbetet med stor noggrannhet vilket borgar för att du kommer bli nöjd med resultatet.

Har du svårt att få tiden att räcka till eller vill du frigöra mer tid som du kan använda att göra något roligare med kan du anlita en städfirma i Falun som tar hand om din hemstädning. Att anlita en städfirma för städning en gång i veckan behöver inte bli speciellt dyrt samtidigt som städningen blir grundligt genomförd så att du endast behöver utföra enklare underhållsstädning själv mellan städtillfällena. Vi på RH Städ har professionella och mycket skickliga städare i Falun som ser till att du har ett skinande och väldoftande hem så att du slipper alla måsten.

 

Detta ingår i en hemstädning

När du beställer hemstädning kan du själv bestämma hur städningen ska utföras och hur ofta du vill få städat. Städning kan utföras en gång per vecka, varannan vecka, en gång per månad eller exakt så många gånger du önskar under en viss period. Vid en normal hemstädning ingår vanligtvis dammsugning och fukttorkning av alla golv, avtorkning av möbler, armatur, väggar, dörrar, karmar, tavlor, strömbrytare och andra fria ytor. Tömning av papperskorgar och hushållssopor ingår också. Utöver det får du skåp, lådor, vitvaror, kranar, diskbänk och kakel avtorkade utvändigt i köket samt rengöring i utrymmet under diskbänken. På toaletter och badrum rengörs alla fria ytor, kranar, speglar och duschkabiner i glas putsas samtidigt som alla vitvaror rengörs utvändigt. Dessutom rengörs också avloppsbrunnen. Efter en hemstädning är ditt hem helt rent samtidigt som det doftar gott.

 

Tilläggstjänster

Utöver den vanliga hemstädningen kan du också beställa till olika tilläggstjänster som städaren kan utföra. Det kan exempelvis handla om att diska, vattna blommor eller tvätta. Du kan också beställa extra tjänster vid behov som mattvätt, fönsterputsning eller en storstädning.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Om du vill få hjälp med din hemstädning kan du kontakta oss på RH Städ. Våra professionella städare i Falun har en stor vana av att arbeta hemma hos privatpersoner och utför sitt arbete med hög kvalitet och med en stor servicekänsla. Vi erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner i Falun med omnejd som bland annat hemstädning och kontorsstädning men även storstädning vid behov och flyttstädning. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi komma hem till dig och diskutera dina behov av städning men även utföra en provstädning om du så önskar, utan att du förbinder dig för något. 

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!