Pris & information om hemstädning i Falun

Hemstädning är en tjänst som vuxit snabbt under de senaste åren. Med anledning av de RUT-avdrag som finns tillgängliga, så kan alltfler åtnjuta lyxen att komma hem till ett nystädat hem. I Falun har det blivit allt mer vanligt bland privatpersoner att anlita hemstädning för att hålla hemmen rena, vilket frigör tid för andra aktiviteter. Några saker du bör tänka på kring hemstädning är sammanställda nedan.

  • Hemstädning
  • RUT-avdrag

Vilka moment kan du välja att ta med i din hemstädning?

När det gäller moment som kan ingå i ett avtal kring hemstädning, är det i princip enbart fantasin som sätter begränsningar. Vissa kunder väljer att enbart avtala kring normal underhållsstädning med viss frekvens. Det går även att definiera ett specifikt upplägg utifrån exakt dina behov och önskemål. Det är bra att du är öppen med de idéer och önskemål du har, så är det smidigt att hitta ett lämpligt upplägg.

Tillägg till vanlig underhållsstädning med Städfirma Falun

Våra tillägg är det allt fler kunder som väljer att inkludera med något längre mellanrum. Storstädning, fönsterputs, tvätt och strykning av kläder, renbäddning av sängar och omvårdnad av växter är andra delar som kunder gärna tar hjälp med. Det går även att definiera löpande avtal kring underhållsstädning och vid behov boka in andra moment som en extra insats.

Hur når du ett lyckat samarbete kring hemstädningen i Falun?

Inför att du tecknar ditt avtal kring hemstädning bör det tydliggöras vad som ingår i avtalet. Samtliga moment som innefattas bör vara diskuterade och överenskomna, samt en tydlighet kring vad som gäller kring städmaterial och redskap för arbetet bör finnas. Du bör även ha kännedom kring vilka försäkringslösningar som finns på plats kring hemstädningen, för att dialogen om något skulle gå sönder under ett städtillfälle kan hanteras smidigt.

Det allra viktigaste för ett gott långsiktigt samarbete är att ni upprätthåller en öppen och ärlig kommunikation kring städningen med oss på Städfirma Falun

Skulle det finns delar du önskar kunde förbättras eller förändras inom den hemstädning du har, så är det bra om du snarast kommunicerar detta. Fokus för upplägget är att du ska vara helt nöjd med den hemstädning som levereras, så återkoppling kring din upplevelse är uppskattad och viktig.

Hur kan jag komma igång med hemstädning?

Det bästa sättet att komma igång med hemstädning är kort och gott att starta. Du behöver fundera igenom vilka dina behov och önskemål är, för att sedan tillsammans med oss hitta ett lämpligt föreslaget upplägg för din hemstädning. Du bokar enkelt via kontaktformuläret in ett första hembesök där en av våra representanter träffar dig för att gemensamt hitta ett föreslaget upplägg som känns rätt för dig.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!