Så här enkelt är det att köpa hemstädning i Falun!

Att efter en lång dag komma hem till ett välstädat och väldoftande hem bidrar till ökad harmoni och hemtrivsel. Du kan vända dig till vår städfirma då du vill få hjälp med din hemstädning i Falun med omnejd. Här kan du läsa om hur enkelt det är att skaffa hemstädning.

Idag är det många som har upptäckt fördelarna med att få hjälp med städningen hemma. Bland annat genomförs städningen grundligt så du alltid kan komma till en ren bostad vilket bidrar till att öka trivseln hemma. Dessutom innebär hjälp med din hemstädning i Falun att du frigör mer tid som du kan göra något roligare med, som exempelvis umgås med familjen. Om du vill få hjälp med din hemstädning i Falun kan du kontakta oss på RH Städ AB som under flera års tid har hjälp privatpersoner och företag i Falun med tjänster inom städning.

 

Det är enkelt att anlita vår städfirma i Falun för din hemstädning

Vi har en väl inarbetad process för hemstädning i Falun vilket börjar med att du kontaktar oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vid hembesöket gör vi en fri städanalys av din bostad, lyssnar på dina önskemål och lämnar rådgivning kring din städning, utan att du förbinder dig för något.

 

Om du har några speciella önskemål kring din städning är vi flexibla och kan skräddarsy en lösning för just din hemstädning i Falun eller i en omliggande ort. Självklart kan du själv bestämma hur ofta du vill få din städning utförd, en eller två gånger per vecka, en gång varannan vecka, en gång i månaden eller så ofta som det passar dig.

 

Hur vi utför din hemstädning i Falun

När du väljer att anlita vår städfirma för hemstädning kommer vi att utföra städningen på de dagar som vi har kommit överens om. Vid varje städning kommer våra duktiga, noggranna och pålitliga städare att utföra en grundlig städning enligt ditt utvalda städprogram. Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsmedel som inte påverkar varken klimatet eller din hemmiljö samtidigt som vi lämnar efter oss en naturligt frisk doft i ditt städade hem. Våra rengöringsmedel är också skonsamma vilket gör att personer med allergier eller husdjur inte påverkas av några kemikalier från vår städning.

 

Kontakta oss för din hemstädning i Falun

När du vill få hjälp med din hemstädning eller då du behöver utföra en flyttstädning kan du vända dig till oss på RH Städ AB. Vi är en städfirma i Falun som under lång tid utfört tjänster åt bland annat privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, skolor och industrier i Falun.

Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi utföra en städanalys och därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. När du anlitar oss för din städning har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag vilket gör att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader, direkt på fakturan.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!