Vad ingår i hemstädning?

Att använda dig av hemstädning är en vardagslyx som allt fler hushåll har börjat ta vara på. Med de RUT-avdrag som finns att göra, är det idag möjligt för många att ha råd med detta. Genom att anlita Städfirma Falun för att hjälpa till med städningen, så frigörs tid för att hinna med annat i tillvaron. Några punkter du bör tänka på kring hemstädning är sammanställda nedan:

  • Hemstädning
  • RUT-avdrag

Vilka moment ingår vanligtvis i hemstädning med Städfirma Falun?

Det finns idag inte en gemensam norm kring vad som normalt sett ingår i hemstädning, utan upplägget kan variera. Vissa kunder önskar en vanlig underhållsstädning varje eller varannan vecka, medan andra föredrar en storstädning med längre mellanrum. Det finns även kunder som sätter värde på att inkludera andra moment i hemstädningsupplägget, exempelvis fönsterputs, tvätt, renbäddning av sängar och omvårdnad av växter. 

Enbart fantasin sätter gränser på hur rent & fräscht Städfirma Falun kan gör för dig

För att säkerställa att du får ett hemstädningsupplägg som blir rätt för dig, bör du tidigt sätta dig med en representant från bolaget. Då kan ni gå igenom vilken typ av hjälp som du önskar i ditt hem och få råd kring vilket upplägg som rekommenderas för dig. I detta skede görs ofta en provstädning hemma hos dig, för att du ska kunna utvärdera det föreslagna upplägget bättre.

Vad gäller kring städmaterial?

Även kring städmaterial, så kan det hanteras på olika sätt. Antingen ansvarar du för att du har samtliga material och redskap som behövs hemma, eller så tar företaget med sig detta. Vid det senare upplägget kommer priset för städningen att vara högre, på grund av transport- och materialkostnader som tillkommer. Om du själv tar på dig att ha material och redskap hemma, behöver du inför varje städning se till att förrådet är påfyllt.

Städfirma Falun använder miljövänliga produkter

Har du specifika önskemål kring vilka städmaterial som ska användas hemma hos dig, exempelvis av miljö- eller allergimässiga skäl, så är det rekommenderat att du tillhandahåller detta. Det viktiga för ett långsiktigt gott samarbete är att du har en öppen dialog med företaget. Bolagen tar gärna emot din återkoppling kring vad du upplever fungerar mindre bra och justerar rutinerna för att du ska vara helt nöjd.

Hur kommer jag igång med min hemstädning?

När du funderar på att köpa hemstädning, så är det bästa att du sätter dig ner med företaget för en dialog kring vilket behov du har. Därefter är det rekommenderat att en provstädning genomförs enligt föreslaget upplägg. Du bokar enkelt via ett kontaktformulär på vår hemsida in ett första rådgivningsmöte, där vi kommer hem till dig för att hjälpa dig att hitta ett lämpligt hemstädningsupplägg som passar dina behov.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!