Företagsstädning

Företagsstädning

Att få hjälp med företagsstädning på kontoret är bekvämt samtidigt som det också bidrar till en ökad trivsel och harmoni för de anställda. Dessutom slipper de anställda städa och tömma papperskorgar själva utan kan istället fokusera på företagets verksamhet. När ni anlitar en städfirma i Falun kan ni själva bestämma hur ofta kontoret ska städas och vad som ska ingå i städningen. Om ni vill få mer information om företagsstädning kan ni kontakta oss på RH Städ AB som är proffs på all typ av städning.

 

Låt vårt städföretag i Falun utföra er företagsstädning

RH Städ AB är en städfirma i Falun som utför städning åt privatpersoner och företag i Falun med omnejd. Vi har utbildade och erfarna städare som ser till att ert kontor alltid är rent och väldoftande. Vi använder endast miljövänliga rengöringsprodukter vilket inte bara bidrar till en bättre miljö utan även innebär att personer med allergier inte drabbas av olägenheter. Vi har färdiga städprogram för företagsstädning men vi kan också erbjuda er ett skräddarsytt städprogram så att ni får exakt den städning som ni har behov av utförd. Tveka inte att kontakta oss genom vårt kontaktformulär om ni vill ha hjälp med städningen på ert företag! 

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!