Flyttstädning

Flyttstädning

Ska du flytta till en ny bostad har du sannolikt en hel del arbete framför dig som bland annat packning, transporten och sedan ska allt packas upp i din nya bostad. Det kan då vara skönt att slippa behöva återvända till den gamla bostaden för att dessutom utföra en flyttstädning. Alternativt kan du anlita vårt städföretag i Falun för din flyttstädning. Då kan du vara trygg med att städningen kommer ordentligt utfört samtidigt som du istället kan lägga tiden på att komma igång i din nya bostad. Du kan kontakta oss på RH Städ AB för mer information om hur vår tjänst flyttstädning fungerar.

 

Vår städfirma i Falun kan åta sig din flyttstädning

RH Städ AB är en städfirma i Falun som under många år utfört flyttstädning åt privatpersoner och företag. Våra skickliga städare har en stor erfarenhet som de samlat på sig över åren om hur en effektiv flyttstädning ska genomföras så att det blir korrekt utförd enligt gällande branschregler och praxis. Det innebär att när du väl har flyttat kan du släppa alla tankar på din gamla bostad då vi ser till att flyttstädningen blir godkänd. 

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!