Golvvård

Golvvård

Ett slitet och matt golv kan dra ned utseendet på hela rummet. Genom att behandla ditt golv kan du få tillbaka finishen på golvet samtidigt som det blir lättare att hålla rent och dessutom får ett bättre skydd som ökad dess livslängd. När du vill få hjälp med din golvvård kan du kontakta oss på RH Städ AB. Vårt städföretag i Falun har skickliga och erfarna städare som kan hjälpa er med den golvvård som just ert golv behöver.

 

Vi kan erbjuda er golvvård i Falun

Vår städfirma i Falun utför de flesta typer av städtjänster som exempelvis golvvård, flyttstädning, företagsstädning och hemstädning i Falun med omnejd. RH Städ AB har erfarna och yrkesutbildade städare som utför städningen med miljövänliga rengöringsmedel för minimal påverkan på miljön. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina golv och bistå med konsultation. Därefter kan vi lämna en offert med ett rättvist pris. Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag vilket innebär att du får 50 % av våra arbetskostnader avdraget direkt på vår faktura.

Trött på att städa? Låt oss hjälpa dig!

Det är få saker som slår känslan av ett städat och väldoftande hem. Håller du med oss men är trött på att städa själv? Kontakta då oss så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag till just dig!